Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek arzularına kavuşacağına, rızkından olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, mirasa, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak yüksek bir makama geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği insana dokunmak gülmeye hasret kalacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments