Rüyada türbede su görmek

Rüyada türbede su görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada türbede su gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada türbede su içmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada türbeden su içmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalettir.

Rüyada türbede su görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada türbe suyu içmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil türbeyi görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada mezar türbe görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeleri ziyaret etmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments