Rüyada türbeden su içmek

Rüyada türbeden su içmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret eder.

Rüyada türbeden su içmek gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Rüyada türbeden su içmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işarettir.

Rüyada türbede su içmek huzurun bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada türbe suyu içmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbede su görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet etmektedir.

Rüyada erik suyu içmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden su içmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusundan su içmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek işinde dar boğaza gireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments