Rüyada tüm vücudu kıllı görmek

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevgisinin artacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada tüm vücudu kıllı gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada tüm insanların öldüğünü görmek çocuklarının fazla olacağına, hep yerinde sayacağına işarettir.

Rüyada tüm altın görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada tüm akrabaları görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüm para görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada tüm sülaleyi bir arada görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tüm et görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada tüm gezegenleri görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments