Rüyada tükürük yemek

Rüyada tükürük yemek ortalığın sakinleşip, durulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ev taşımaya, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tükürük yemek gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada tükürük yemek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet eder.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işinde ustalaşacağına inanılır.

Rüyada yerde tükürük görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada tükürük kusmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tükürüklü öpüşmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükürük görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada tükürük yutmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tükürükte kan görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments