Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işarettir.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Rüyada tükürük yutmak evliyseniz eşle iyi geçime, çok sevineceğine delalettir.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada tükürükte kan görmek maddi sıkıntıların biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada tükürük yemek yeni arkadaşlıklar kuracağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işarettir.

Rüyada tükürük görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulur.

Rüyada tükürük kusmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tükürüklü öpüşmek sorunlarını çözebileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde tükürük görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments