Rüyada tribünde maç izlemek

Rüyada tribünde maç izlemek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, işlerdeki karın artacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına tabir olunur.

Rüyada tribünde maç izlemek gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada tribünde maç izlemek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada tribünde olmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tribünde oturmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada tribün görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada statta maç izlemek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada basket maçı izlemek arif kimselerden sayılacağına, zorlukları aşacağına işaret eder.

Rüyada stadyumda maç izlemek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada tenis maçı izlemek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments