Rüyada tribünde oturmak

Rüyada tribünde oturmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, fakirliğinin biteceğine, sorumlulukların azalacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada tribünde oturmak gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tribünde oturmak iyileşme göstereceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tribünde maç izlemek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada tribün görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tribünde olmak dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sırtı dönük oturmak çok zarar göreceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın önüne oturmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada eski evinde oturmak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments