Rüyada statta maç izlemek

Rüyada statta maç izlemek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada statta maç izlemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Rüyada statta maç izlemek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada stat görmek sorunlarını çözebileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık stad görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, satışların düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tribünde maç izlemek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tenis maçı izlemek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada maç izlediğini görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, zaferlere doymayacağına delalettir.

Rüyada basket maçı izlemek bol kazançlı bir işe girileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada futbol maçı izlemek hayırlı olayların yaşanacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments