Rüyada basket maçı izlemek

Rüyada basket maçı izlemek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada basket maçı izlemek gördüyseniz:

  • Sorunları paylaşın.

Rüyada basket maçı izlemek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada basket maçına gitmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada basket atamamak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada basket potası görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basketçi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Rüyada basket oynamak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet eder.

Rüyada basket topu oynamak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada basket oynadığını görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments