Rüyada tenis maçı izlemek

Rüyada tenis maçı izlemek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada tenis maçı izlemek gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Rüyada tenis maçı izlemek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına tabir olunur.

Rüyada tenis raketi görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenis oynayanları görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa tenisi raketi görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tenis masası görmek adaletin geleceğine, şansın ve bahtının da açılacağına rivayet eder.

Rüyada masa tenisi masası görmek işlerdeki karın artacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet etmektedir.

Rüyada tenis öğrenmek ailesini de mutlu edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis topu görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, bereketli yağmurlara tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments