Rüyada traktörle yük taşımak

Rüyada traktörle yük taşımak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, endişelerinin son bulacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada traktörle yük taşımak gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada traktörle yük taşımak yeni işlere girileceğine, üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada yüklü traktör görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada traktörle ev taşımak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada traktörle taş taşımak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada traktörle eşya taşımak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada traktörle kum taşımak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında yük taşımak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yükünü taşımak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahmut

Sevdiğim bir abim ile beraber Traktörle ormanda odun taşıma yaparken traktör takılıyor bir yere bir türlü cıkaramıyorum ter kan içindeyken annem geldi birden sırtıma vuruyor oğlum dur yardım edeyim diyor anne ya sen bırak kambur belinle demeye niyetlenirken bir baktım annem dümdüz benden dinç görünüyor. Bak oğlum nereye takılmış al bunu diyor elime veriyor bu maden cok kıymetli sat işini gör rahat et milletin işinden fayda yok diyor traktör cıkartıyoruz madeni alıp gidiyorum