Rüyada törende bulunmak

Rüyada törende bulunmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada törende bulunmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Rüyada nikah töreninde bulunmak patlama noktasına geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, borçların artacağına işarettir.

Rüyada törende bulunmak elindekileri de alıp götüreceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada nikah törenine gitmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, ondan şifa göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tören alayı görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Rüyada ödül törenine katılmak sermaye elde edeceğine, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada kep töreni görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments