Rüyada nikah törenine gitmek

Rüyada nikah törenine gitmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, doğru işler yapacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hatalarından erken döneceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah törenine gitmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Rüyada nikah törenine gitmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kendi işinin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada nikah töreninde bulunmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada törene gitmek eski bir davanın tekrar açılacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada cenaze törenine gitmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet eder.

Rüyada diploma töreni görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezuniyet töreni görmek her daim bereketli işler yapacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tören görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada asker töreni görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yenileneceğine ve can bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments