Rüyada kendi cenaze törenini görmek

Rüyada kendi cenaze törenini görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi cenaze törenini gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada cenaze törenine gitmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze töreni görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze törenine katılmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada hristiyan cenaze töreni görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, durumun değişmesine işaret eder.

Rüyada kep töreni görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments