Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulur.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada topuğu kırılmış ayakkabı görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek işinde verimsiz olacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments