Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, zor günlerin biteceğine, iyi haberler alınacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını gördüyseniz:

  • Korkularınız sizi yavaşlatabilir.

Rüyada topuğu kırılmış ayakkabı görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına işarettir.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments