Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorumlulukların azalacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada topuğu kırılmış ayakkabı görmek variyetini çoğaltacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, allah katında günahlarının affolacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek ona kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments