Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada topuğundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • İstediğinizi şeyleri başarmak için çok çalışmalısınız.

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada topuktan iğne vurulmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuktan vurulmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ortağından ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak suç işleyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi topuğunu görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments