Rüyada topuktan vurulmak

Rüyada topuktan vurulmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Rüyada topuktan vurulmak gördüyseniz:

  • Normal şartların dışında olaylar nedeniyle bazı iş ya da ilişkilerde yöntem veya model değişikliğine gidilebilir.

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuktan vurulmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye rivayet eder.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına inanılır.

Rüyada topuktan iğne vurulmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek fakir çocukları giydireceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak topuk görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments