Rüyada topraktan soğan toplamak

Rüyada topraktan soğan toplamak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan soğan toplamak gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Rüyada topraktan soğan toplamak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan soğan çıkarmak dünyasının iyileşmesine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada soğanı toprağa gömmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada topraktan soğan sökmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Rüyada toprakta soğan görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa soğan dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada toprağa soğan gömmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments