Rüyada toprak zemin görmek

Rüyada toprak zemin görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, zenginliğe sahip olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada toprak zemin gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Rüyada toprak zemin görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin zeminini görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kaygan zemin görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zemin görmek tabiri caizse can bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada ahşap zemin görmek mesleğinde atılım yapacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada kaygan zeminde yürümek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, fenalıkta bulunmaya delalet eder.

Rüyada tahta zemin görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulur.

Rüyada zemin kata taşınmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments