Rüyada evin zeminini görmek

Rüyada evin zeminini görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kişinin her türlü zenginliğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin zeminini gördüyseniz:

  • Kendinizi rahat hissettiğiniz için belli şeylere sarılmak yerine, belli anlaşmaları düzenlemenize ya da yenilemenize yardımı olabilecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada evin zeminini görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada beton zemin görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemin kat ev görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz zemin görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada kaygan zemin görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada ahşap zemin görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta zemin görmek helal kazanç elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments