Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek müşterilerinin çoğalacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, moralinin düzeleceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Maden bir problem beklentiniz veya elinizde somut bir sorununuz var.

Rüyada babanı sarhoş görmek kazancın artmasına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına tabir olunur.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, rızkının azalacağına delalet eder.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada babasını sarhoş görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada sarhoş baba görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments