Rüyada babanı sarhoş görmek

Rüyada babanı sarhoş görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada babanı sarhoş gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada babanı sarhoş görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada sarhoş baba görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı sarhoş görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments