Rüyada babayı sarhoş görmek

Rüyada babayı sarhoş görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulur.

Rüyada babayı sarhoş gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Rüyada babanı sarhoş görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş baba görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada babayı sarhoş görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments