Rüyada tırnak kesmek

Rüyada tırnak kesmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Rüyada birinin tırnağını kesmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin tırnağını kesmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Rüyada başkasını tırnağını kesmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek bir anda atılıma geçeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnakları kesmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments