Rüyada tırnak keseni görmek

Rüyada tırnak keseni görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, iyi hissedeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak keseni gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Rüyada tırnak kesen birini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada tırnak keseni görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada altın kesesi görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada banyoda kese yapmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kese görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Rüyada kendini kesen birini görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyo kese görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kese yapmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments