Rüyada tırnak atmak

Rüyada tırnak atmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada tırnak atmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada tırnak atmak refahının ve varlığının artacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada tırnak kesip atmak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan tırnağı görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek hoş muhabbette olacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada banyoda tırnak kesmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak temizlemek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments