Rüyada kuyruksuz timsah görmek

Rüyada kuyruksuz timsah görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, ev sahibi olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz timsah gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Rüyada timsah kuyruğu görmek elinin darlık görmeyeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kuyruksuz timsah görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek kuyruğuna girmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kuyruğun olduğunu görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada kuyruk eti görmek işlerin yavaşlayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments