Rüyada balık ve timsah görmek

Rüyada balık ve timsah görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık ve timsah gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Rüyada timsah ve balık görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işarettir.

Rüyada balık ve timsah görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah balığı görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Rüyada ev içinde timsah görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah kuyruğu görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada ölü timsah görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek helal lokma yiyeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments