Rüyada havuzda timsah görmek

Rüyada havuzda timsah görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, günahlarının affedileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulur.

Rüyada havuzda timsah gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda timsah görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada timsah beslediğini görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, her zaman sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada yılan yiyen timsah görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine yorulur.

Rüyada timsah saldırısı görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz timsah görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette timsah görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah ayağı görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, evlatlarından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments