Rüyada tilki yemek

Rüyada tilki yemek epey bir zarara uğrayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Rüyada tilki yemek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Rüyada tilki eti yemek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tilki yemek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada tavşan ve tilki görmek güzel günlerin kapıda olacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada kedi ve tilki görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulur.

Rüyada yılan ve tilki görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalettir.

Rüyada kurt ve tilki görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kurt tilki görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tilki görmek çok iyi işler ortaya konacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments