Rüyada tarlada tilki görmek

Rüyada tarlada tilki görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, şansının ve bahtının döneceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kişinin her türlü zenginliğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada tilki gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Rüyada tarlada tilki görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada tilki dövmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki derisi görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada tilki ve kurt görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada tilkiden korkmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki kuyruğu görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işarettir.

Rüyada tilki yavruları görmek daha rahat para kazanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments