Rüyada beyaz tilki görmek

Rüyada beyaz tilki görmek mevkilerinin yüksek olacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, bol muhabbette olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tilki gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz tilki görmek dertlerin son bulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada tilki kurt görmek yalnız kalınacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki ve koyun görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada tilkiden kaçmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tilki eti görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt ve tilki görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada sarı tilki görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret eder.

Rüyada tilki ve kurt görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments