Rüyada tığın kırıldığını görmek

Rüyada tığın kırıldığını görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Rüyada tığın kırıldığını gördüyseniz:

  • Daha önceden pratikte olan fikir veya teklifler yeni durumla uyum sağlamıyor olabilir.

Rüyada tığın kırıldığını görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada tığ almak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tığ toplamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, bol muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada tığ işi görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada tığ batırmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalettir.

Rüyada tığ battığını görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada tığ işi yapmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dantel tığı görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments