Rüyada tesbih asmak

Rüyada tesbih asmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbih asmak gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada tesbih asmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tesbihi boynuna asmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çamaşır asmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada yağmurda çamaşır asmak çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada elbiseyi askıya asmak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, güç alacağına tabir olunur.

Rüyada halı asmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet eder.

Rüyada yün asmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada örtü asmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments