Rüyada tesbihi boynuna asmak

Rüyada tesbihi boynuna asmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, birçok iş teklifi alınacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbihi boynuna asmak gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Rüyada tesbihi boynuna asmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada tesbih asmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı boynuna asmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna kuran asmak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna tesbih takmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada boynunda tesbih görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tesbihi boynuna takmak onunla üzülüp, ağlayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şey asmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments