Rüyada örtü asmak

Rüyada örtü asmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada örtü asmak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada örtü asmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bilakis malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik asmak allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada iple asmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Rüyada yatak çarşafı asmak iflas edeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada tablo asmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyafet asmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda çamaşır asmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Rüyada para asmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments