Rüyada yeşil çamaşır asmak

Rüyada yeşil çamaşır asmak ayıplı yolara sapacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Rüyada yeşil çamaşır asmak edilen duaların allah katında kabul göreceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır asmak ekmeksiz kalacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada çamaşır yıkayıp asmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tele çamaşır asmak sabit geliri olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı asmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak herkesin rahat edeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments