Rüyada halı asmak

Rüyada halı asmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, elinize para geçeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada halı asmak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Rüyada yıkanmış halı asmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret eder.

Rüyada halı yıkayıp asmak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkona halı asmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada ipek halı asmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada duvara halı asmak işlerin günden güne daha da açılacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret eder.

Rüyada halı asmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret eder.

Rüyada carşaf asmak haksızlığa uğranacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments