Rüyada tenis masası görmek

Rüyada tenis masası görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Rüyada tenis masası gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Rüyada tenis masası görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada masa tenisi raketi görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa tenisi masası görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işaret eder.

Rüyada masa tenisi görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada masa tenisi oynamak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada tenis oynadığını görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenis kortu görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tenis topu görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments