Rüyada masa tenisi raketi görmek

Rüyada masa tenisi raketi görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sağlığının geri geleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına tabir olunur.

Rüyada masa tenisi raketi gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada masa tenisi raketi görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, ticarette yol katedeceğine işaret eder.

Rüyada tenis raketi görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayatın kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada raket oynamak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet eder.

Rüyada masa tenisi görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada masa tenisi oynamak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına rivayet eder.

Rüyada masa tenisi masası görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenis masası görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tenis maçı izlemek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments