Rüyada temiz suda yıkanmak

Rüyada temiz suda yıkanmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada temiz bir suda yüzmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda yılan görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada temiz suda balık yakalamak başarılarının tadına varacağına, kısa süre içinde engelleneceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda yıkanmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada temiz suda balık görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulur.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments