Rüyada temiz suda balık yakalamak

Rüyada temiz suda balık yakalamak güzel günler görüleceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kısmetlerinden olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suda balık yakalamak gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada temiz suda balık yakalamak onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada berrak suda balık yakalamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Rüyada çamurlu suda balık yakalamak yeni bir eve taşınılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada suda balık yakalamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklar görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işarettir.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments