Rüyada temiz suda balıklar görmek

Rüyada temiz suda balıklar görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada temiz suda balıklar gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Rüyada temiz suda balık yakalamak güzel günler geçireceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek ticarette başarılı olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklar görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda balık tutmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Rüyada temiz suda balık görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz bir suda yüzmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments