Rüyada lavaboya tükürmek

Rüyada lavaboya tükürmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, elinin darlığa düşeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, ferahlayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavaboya tükürmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada lavaboya tükürmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işarettir.

Rüyada lavabo görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavabo yıkamak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada lavaboya girmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına inanılır.

Rüyada lavabonun tıkandığını görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavaboya sümkürmek yeni siparişler alacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz lavabo görmek iyi şartlarda yaşayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lavabodan saç temizlemek rahat ve huzurlu olunacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments