Rüyada tıkanmış lavabo görmek

Rüyada tıkanmış lavabo görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ünleneceğine delalettir.

Rüyada tıkanmış lavabo gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Rüyada tıkalı lavabo açmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavabo görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işarettir.

Rüyada lavaboda el yıkamak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tıkanmış lavabo açmak çok zor bir yoldan geçeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet lavabo temizlemek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada lavaboda saç görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lavabo yıkamak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada lavabo ovmak gönül hoşluğu yaşayacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İsimsiz

3 Şubat 2020 Tıkanmış lavaboyu pompalıyorum, açılmıyor ve borunun neresinin tıkalı olduğunu gözlerimle görüyorum.
Bugün eski eşimin doktoru başka hiç kimsesi olmadığı için beni arayıp onu, hastaneye götürüp götüremeyeceğimi sordu. Huzursuz ve rahatsız olarak kendisiyle bir daha görüşmek istemediğimi beyan ettim.