Rüyada temiz koltuk altı görmek

Rüyada temiz koltuk altı görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada temiz koltuk altı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada temiz koltuk altı görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada koltuk altını temiz görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı traş olmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllı görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı traşı olmak imkân sahibi olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altını aldığını görmek zor bir işe girileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments