Rüyada koltuk altını temiz görmek

Rüyada koltuk altını temiz görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerin hafifleyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altını temiz gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Rüyada koltuk altını temiz görmek kötü haberler alacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işarettir.

Rüyada temiz koltuk altı görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında beze görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altından kıl almak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altında toz görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altında sivilce görmek elindeki malların gideceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments